Vračar

Mutapova 51, Beograd

Banovo brdo

Požeška 41, Beograd

Tel Vračar

011/2-434-488

Tel Banovo brdo

011/3-554-735

Hemijsko čišćenje u beogradu

Hemijsko čišćenje

Dozvolite da o Vašem vešu brinemo mi, jer dugogodišnja tradicija  od 1969.- te godine za sobom nosi hiljade zadovoljnih klijenata, a generacije koje sa radošću dočekujemo su prava potvrda našeg kvaliteta.

Nudimo Vam usluge pranja i sušenja veša, peglanje, hemijsko čišćenje, pakovanje istog po veoma povoljnim uslovima. Naše cene su prilagođene svima, i kao takvi, sa vrhunskom uslugom, niskim cenama i višedecenijskom tradicijom bez ustručavanja kažemo da su naši klijenti uvek zadovoljni. Bitno je da napomenemo da pored usluga hemijskog čišćenja nudimo i bojenje Vaše odeće, a sve to radimo savremenim i vrhunskim mašinama, jer nama je najbitnije da Vi – naši klijenti budete zadovoljni, i upravo iz tog razloga naši radnici su vrhinski obučeni, a naše metode najsavremenije. 

Hemijsko čišćenje „Raša“ se nalazi na dve lokacije:
– Vračar, u neposrednoj blizini Kalenić pijace u ulici Mutapova br. 51
– Banovo brdo u Požeškoj ulici br. 41, takođe kod pijace, nedaleko od škole i Šumarskog fakulteta.

Dođite i uverite se u ljubaznost i uslugu posle koje će Vam biti nezamislivo da funkcionišete bez nas.
U cilju da usluge koje nudimo što više približimo Vama, vremenom smo naučili da se prilagođavamo situacijama, pa upravo zbog toga smo među usluge uvrstili i dostavu robe, odnosno garderobe. Jer u vremenu kada je svaki trenutak bitan, moramo da cenimo Vaše vrednosti.

Nudimo mogućnost besplatne dostave robe u vrednosti preko 2.500,00 RSD. U slučaju da je Vaš račun manji od 2.500,00 RSD preuzimanje, odnosno dostava Vaše robe, odnosno garderobe iznosi 300,00 RSD.

Za pravna lica smo spremili posebne pogonosti i uslove… Kontaktirajte nas za više informacija!