Vračar

Mutapova 51, Beograd

Banovo brdo

Požeška 41, Beograd

Tel Vračar

011/2-434-488

Tel Banovo brdo

011/3-554-735

Pranje i peglanje

Veš se pere i razvrstava za svakog klijenta posebno po vrsti tkanine, po stepenu zaprljanosti, po načinu obrade fleka, po delatnostima. Pri pranju se koriste razne vrste deterdženata koji se namenski proizvode za profesionalne perionice i svi poseduju ekološke sertifikate. Veš se dostavlja u posebnim PVC folijama zajedno sa ofingerima.

Posedujemo posebno vozilo za preuzimanje i posebno vozilo za dostavu veša, čime ne mešamo prljav sa čistim vešom. Usavršen proces rada korišćenjem najsavremenije opreme rezultirao je sniženjem cena naših usluga.

Prostor u kome se nalazi naša perionica od 250 metara kvadratnih namenski je opremljena prema najvišim standardima profesionalnih perionica.
Veš se suši u profesionalnim sušarama, pažljivim odabirom temperature sušenja i vremena sušenja, u zavisnosti od vrste veša i krajnje obrade. To podrazumeva da se veš za peglanje ne suši do kraja, kao na primer veš koji se ne pegla dalje. Naravno da se i ovde, kao i kod pranja, rukovodimo deklaracijama i strogo vodimo računa da pogrešnim sušenjem ne oštetimo veš.

Za veš fizičkih lica uglavnom koristimo manje sušare kako bi izbegli mogućnost eventualnih oštećenja.

Peglanje se vrši savremenim profesionalnim generatorima pare (peglama) i profesionalnim valjkom na kojima rade profesionalno obučene radnice. Opeglani veš prolazi višestruku kontrolu kvaliteta, tako da iz našeg servisa ne sme izaći ni sa najmanjom greškom. Samo na taj način možemo izaći u susret našim cenjenim korisnicima, koji očekuju vrhunski kvalitet.